Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Omistajanvaihdosten edistämisen ammattilaista haetaan Suomen Yrittäjiin

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu yritysten omistajanvaihdosten edistäminen eri keinoin Helsingin, muun pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueella. Työ tapahtuu yrittäjien ja potentiaalisten jatkajien ja ostajien parissa kädet rasvassa ja saappaat savessa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Suomen Yrittäjät käynnistää yhdessä alueen yrittäjäjärjestöjen kanssa koko Uuttamaata koskevan omistajanvaihdosten edistämishankkeen. Hankkeen kesto on kaksi vuotta ja päärahoittaja on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeen tavoitteena on havahduttaa yrittäjät valmistautumaan edessä olevaan omistajanvaihdokseen ja kehittämään yrityksiä niin, että yritykset ovat kilpailukykyisiä ja kannattavia. Tavoitteena on lisätä onnistuneiden omistajanvaihdosten lukumääriä. 

Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu yritysten omistajanvaihdosten edistäminen eri keinoin Helsingin, muun pääkaupunkiseudun ja koko Uudenmaan alueella. Työtä tehdään ensisijaisesti yrittäjien, mutta myös yhdessä rahoittajien, alueen kuntien, yritysvälittäjien, pankkien, Finnveran, ELY-keskuksen, tilitoimistojen, kehittämisyhtiöiden ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Työ tapahtuu yrittäjien ja potentiaalisten jatkajien ja ostajien parissa kädet rasvassa ja saappaat savessa.

TOIVOMME SINULTA

kokemusta projektien johtamisesta, kykyä hallita itsenäisesti laajoja kokonaisuuksiaymmärrystä yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten sidosryhmistä ja niiden rooleista näkemystä omistajanvaihdosten edistämistoimista ja niiden priorisoinnistaerittäin hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitojasoveltuvaa korkeakoulututkintoa tai tehtävään liittyvää vahvaa kokemusta

Tarjoamme sinulle yrittäjähenkisen työyhteisön ja mahdollisuuden vahvistaa omistajanvaihdosten ekosysteemiä ja sitä kautta alueen elinvoimaisuutta ja yrittäjyyttä.

Tässä työssä iltatilaisuudet ovat tavallisia.  Kyky puhutella erilaisia mikro- ja pienyrittäjiä on avainedellytys tehtävässä onnistumiseen.

HAKEMUKSET

Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 22.1.2021 mennessä osoitteeseen   

LISÄTIETOJA

varatoimitusjohtaja Anssi Kujala, 
p. 0400 567 925 (ke 13.1. klo 12–13.30 ja ti 19.1. klo 14–16)

projektipäällikkö Mika Haavisto, 
p. 050 550 1993

 

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin, 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä 50 000 on työnantajayrittäjiä. Ne työllistävät yrittäjät mukaan lukien noin 660 000 henkilöä. Työllistämisluku perustuu vuonna 2018 yhdessä Tilastokeskuksen kanssa tehtyyn laskelmaan. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu lähes 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä.