Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Ladec - Olemme Sinua ja yritystäsi varten

Me Lahden Seudun Kehitys LADECissa autamme yritystäsi kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Neuvomme käytännönläheisesti yritystoiminnan arjessa, kuten talous- ja rahoitusasioissa, myynnin suunnittelussa sekä muutostilanteissa ja omistajanvaihdoksissa. Olemme yrityksesi tukena arkisten haasteiden ja kriisien selättämisessä.

 

Onko yritykselläsi kehittämisidea tai investointisuunnitelma? Tarve uudistaa tuotteita, palveluita tai liiketoimintamalleja? Kun yrityksesi haluaa kasvaa tai uudistua, autamme kehitysprojektin suunnittelussa sekä sopivan rahoituksen, kumppaneiden ja palveluntarjoajien löytämisessä – kotimaasta aina kansainvälisille markkinoille saakka. Asiantuntijamme sparraavat myös siinä, miten voitte hyödyntää muotoilua ja digitalisaatiota tehokkaasti: autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin soveltuvimmat työkalut ja tekijät.

 

Neuvontamme on maksutonta, henkilökohtaista ja luottamuksellista. Tutustu tarkemmin palveluihimme toimiville yrityksille: www.ladec.fi/toimivalle-yritykselle.

On yrityksesi toimiala, kokoluokka tai tarpeet mitkä tahansa, ota yhteyttä! Soita 044 702 2700 tai chattaa www.ladec.fi.  

 

Orimattilan yrityksiä palvelee kuntayhteyshenkilömme Jari Eskola. Jarin tavoitat numerosta 040 821 6403 tai sähköpostilla jari.eskola(a)ladec.fi.

 

Ystävällisin terveisin,

 

 

Niina Nieminen
Markkinointiassistentti  |  Viestintä ja markkinointi
040 544 8387  | 
'); // -->   |  LinkedIn