7.2.2017 klo 20:14
Uutinen

Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n hallitus esittäytyy Facebookissa

Tätä kirjoitettaessa vuosimallin 2017 hallituksen esittelykierros on parhaillaan menossa yhdistyksen Facebook-sivuilla. Jokainen esitellään vuorollaan. Tervemenoa lueskelemaan ja tutustumaan hallitukseen – ja totta kai myös kommentoimaan esittelytekstejä!

Viimevuotiseen tapaan Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n Facebook-sivuilla esitellään tänäkin vuonna hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet. Tätä kirjoitettaessa esittelyvuorossa on jo ollut puheenjohtaja Ilse Lahdenpohja. Muut hallituksessa istuvat esitellään vuorollaan, muutaman päivän välein.

Esittelyt, jotka laatii tiedotus- ja Internet-vastaava Mika Salonen, rakentuvat muutaman kysymyksen varaan, joihin kaikki ovat vastanneet. Tavoite on, että näiden vähän rennompien esittelyiden myötä hallitus tulee jäsenistölle tutuksi. Koska esittelyt ovat Facebook-sivuillamme, esittelyitä voi kommentoida. Samalla voi lähettää terveisiä hallituksen jäsenille.

Pispala-Pyynikin Yrittäjien vuoden 2017 hallituksessa on vanhoja tuttuja, mutta myös yksi uusi tulokas. Toivotamme antoisia lukuhetkiä Facebook-sivuillamme! Sivuilla kannattaa muutenkin poiketa lueskelemassa viimeisimpiä kuulumisia ja kommentoimassa yhdistyksemme ajankohtaisia asioita. Facebook-sivumme avautuvat alla olevasta linkistä.

https://www.facebook.com/PispalaPyynikinYrittajat/