13.10.2021 klo 08:51
Uutinen

Jenni Parpala on Vaasan Yrittäjien tuleva puheenjohtaja kaudella 2022-23

Vaasan Yrittäjät ry:n vuosikokous valitsi tiistia-iltana 12.10 uudeksi puheenjohtajakseen tulevalle kaksivuotiskaudelle Jenni Parpalan. Jenni Parpala on Kiffelin ja Pyykkituvan yrittäjä ja Suomen Yrittäjien hallituksen jäsen sekä Nuorten Yrittäjien verkoston puheenjohtaja.

”On hienoa päästä jatkamaan toimintaa vahvalta pohjalta, jonka Katja hallituksineen on luonut. Valinta puheenjohtajaksi on itselleni merkityksellinen, sillä oman yrittäjyyteni perusta ja juureni tälle seudulle on rakennettu nimenomaan yrittäjäyhteisömme avustuksella. Tulevana kahtena vuotena tahdon rakentaa enemmän paikallisyhdistysrajojen ylittäviä tapahtumia, käynnistää elinkeinotiimin toiminnan sekä järjestää Graffitilandiaan perhetapahtuman. Odotan innolla tätä puheenjohtajakautta!”

Istuva puheenjohtaja Katja Rajala jättää yhdistyksen puheenjohtajuuden hyvillä mielin. ”Syksyllä 2015 Vaasan Yrittäjien syyskokous teki historiaa, valitessaan minut yhdistyksen ensimmäiseksi naispuheenjohtajaksi. Tuolloin lupasin itselleni, että olen käytettävissä tehtävään enintään kuusi vuotta. Mihinkään tehtävään ei tulisi ”tehdä pesää”, vaan on osattava väistyä myös sivuun ja annettava tilaa uudelle, jotta toiminta etenee.

Uusi tulevan vuosikokouksen valitsema puheenjohtaja aloittaa vuoden 2022 alussa ja saa johdettavakseen yhdistyksen, jonka talous on vakaalla pohjalla, hallituspaikkoihin on halukkaita enemmän kuin on vapautuvia paikkoja, suhteet virkamiehiin, kuntapäättäjiin ja oppilaitoksiin ovat erinomaiset.” Toteaa Katja Rajala, joka hoitaa vielä puheenjohtajan tehtävää vuoden loppuun. Jatkossa Rajala vaikuttaa Vaasassa kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.

Vuosikokous valitsi myös uudeksi hallituksen jäseneksi Tuuli Prinkkilän (Fintos Oy) erovuorossa olevan Tauno Kekäleen (Merinova) tilalle.