10.5.2017 klo 13:48
Uutinen

Kevät-terveisiä puheenjohtajalta jäsenille

Yrittäjävaltuutettumme ovat Juhani Kotiranta, Salminen Tommi, Anttila Nina, Sinervä Mika, Peltomäki Jussi, Vanhatalo Altti, Kivilahti Mikko ja Alinen Matti. Varavaltuutettuna lisäksi Mäkipuro Juho.

Nykyinen valtuustokausi päättyy 31.5.2017 ja uuden valtuuston ensimmäinen istunto on oletettavasti 5.6.2017. Itse heitän haikeat mutta helpottuneet hyvästit 8,5 vuoden valtuusto- ja hallitustyöskentelylle tuolloin. Aika on ollut antoisaa ja vähän jää kaipuuta, mutta kaikkea ei voi tehdä!

Kevätkokouksemme keräsi mukavasti väkeä paikalle Rantahuoneelle. Pöytäkirja on luettavissa kotisivuilla. Yksi uusi juttu tiedoksenne: Muut yhdistykset ja yksityiset henkilöt, joilla ei ole varsinaista yritystoimintaa, voivat liittyä yhdistykseemme kannattajajäseniksi 50e/ vuosi. Kannattajajäsen saa osallistua tapahtumiimme mutta ei ole oikeutettu varsinaisten jäsenten jäsenetuihin, kuten mökkialennukseen tms. Vinkkaa, jos tiedät tällaisen potentiaalisen kannattajajäsenen!

Yrittäjäyhdistyksen hallitus kokoontuu mökillä 18.4. Sovitaan mökin kevätkunnostustalkoista tuolloin. Jos olet innostunut, niin ilmoittaudu mukaan! Luvassa talkoohommia, saunaa, makkaraa ja virvoketta! Päivä ilmoitetaan kaikille!

Satakunnan Yrittäjien Ytyä Yrittäjyyteen tapahtuma on Yyterissä 23.4.2017. Kyseessä mukava hyvinvointitapahtuma, jonka mainoksen liitän tähän vielä!

Yrittäjien ravi-ilta on 5.5.217 Porissa. Sieltä ovat yritykset saaneet lunastaa nimikkolähtöjä itselleen. Hevostelijoille hauska ilta!

Rauman kesäteatteriin kutsutaan katsomaan Reinikaista 16.6.. Jos kiinnostaa niin ottakaahan yhteyttä allekirjoittaneeseen! Hommataan yhdessä liput ja kyyti!

Merikarvialla heinäkuussa Jäniksen vuosi -kesäteatterinäytelmä. Olisiko kiinnostusta mennä porukalla katsomaan? Viime vuonna olimme. Nyt voisin ottaa lippuja mikäli kiinnostaa yhdessä mennä! Varmaan jonkinmoinen kimppa alennuskin järjestyisi! Ilmoitelkaa!

Joensuussa on valtakunnalliset Yrittäjäpäivät lokakuussa. Satakunnan Yrittäjät järjestää meille yhteiskuljetuksen. Lähtö on torstaina 19.10.2017 ja paluu sunnuntaina. Ota yhteyttä jos innostut! Yhteismökkimajoitus mahdollisuus!
Myynti alkaa tiistaina 2.5. osoitteessa: http://www.yrittajapaivat.fi/ilmoittautuminen-2/
Lue myös varaus/peruutusohjeet, www.yrittajapaivat.fi -nettisivustolta.

Ja vielä meidän oma Cats – musikaali reissu marraskuussa, muistattehan ilmoittautua sihteeri Tarjalle heti kun tiedätte mukaan lähdöstä! p.046 982695

Muistattehan , että jäsenkorttia näyttämällä K- market Merikarvia antaa laskun loppusummasta 5% alennuksen! ( Alkoholista, äidinmaidonkorvikkeista, lääkkeistä, tupakoista, tupakointi- ja tulentekovälineistä sekä kaasusta ei alennusta anneta.) Upea etu!

Ennen pääsiäistä, kiirastorstaina on Yrittäjän aamukaffeet kahvila-konditoria Herkkupuodissa klo 8.00-9.00. Hannu Tarkkio tulee kertomaan yrityksestään, joka tarjoaa turva- ja vartiointipalveluita! Paikalla myös kunnan johtoryhmää! Tule mukaan!

Hyvää alkukevättä räntäsateesta huolimatta!

-Päivi-