8.1.2019 klo 16:32
Uutinen

Osaava Rauma ilmestyy tänä vuonna neljä kertaa

Rauman Yrittäjät ry julkaisee omaa tiedotuslehti Osaavaa Raumaa tänä vuonna neljä kertaa. Lehti ilmestyy sanomalehti Länsi-Suomen välissä ja on luettavissa myös sähköisesti nettisivujemme kautta.

Osaava Rauma kertoo yrittämisestä ja yrittäjyydestä aiheesta kiinnostuneille lukijoille. Äänessä ovat jäsenyrityksemme ja yhteistyökumppanimme.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on kuusisivuinen ja toimituksellisen työn tekevät yrittäjäjärjestön työntekijät. Päätoimittajana on toiminnanjohtaja Sari Pettersson, joka on työskennellyt aiemmin myös toimittajana. Lehden ulkoasu uudistui viime vuonna Marva Median osaavien ammattilaisten käsissä ja sivuille räätälöitiin vakiopalstat, esimerkiksi puheenjohtajan palsta, kolumnityyppinen Yrittäjä ääni, gallup sekä yhdistyksen ajankohtaista toimintaa esittelevä sivu. Värimaailma noudattaa yrittäjäjärjestön valtakunnallista linjaa.

Tavoitteena on tarttua yleisöä kiinnostaviin yrittäjyyteen liittyviin ilmiöhin, mielenkiintoisiin yrittäjätarinoihin, ajankohtaisiin teemoihin sekä yrittäjäjärjestön toimintaan.

Mistä sinä haluaisit lukea lehden sivuilta? Kenen yrittäjän tarinan haluaisit lukea ja mistä yrityksestä kuulla? Mikä yrittäjyydessä pohdituttaa ja mistä meidän erityisesti pitäisi kertoa yrittämisestä? Näitä ja muita lehteen liittyviä vinkkejä voit antaa meille lähettämällä sähköpostia info@raumanyrittajat.fi

Yrittäjä, haluatko näkyä lehdessä? Varaa oma mainostilasi Osaavasta Raumasta. Mediatiedot löydät täältä: PDF iconosaava_rauma_2019.pdf

Aimmin ilmestyneet lehdet löydät täältä.