Etsi

Järjestö

Uudenmaan Yrittäjistä finalistiyhdistyksiä kolmessa sarjassa

Hangon Yrittäjät, Inkoon Yrittäjät ja Porvoon Yrittäjät ovat yltäneet finalisteiksi kisassa parhaiden paikallisyhdistysten tittelistä. Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain parhaita yrittäjäyhdistyksiä kahdeksassa eri kategoriassa. Finaaliin valitaan viisi parasta yhdistystä joka kategoriasta.

Inkoon Yrittäjät – Ingå Företagare ry on ehdolla sarjassa 100-199 jäsentä ja Porvoon Yrittäjät suurten yhdistysten, yli 500 jäsentä sarjassa.

Hangon Yrittäjät on ehdolla Vuoden tekijä -sarjassa. Vuoden tekijäksi valitaan yhdistys, jonka uusi toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä.

Yhteistä finalisteille on monipuolinen toiminta jäsenyritystensä eteen. Inkoossa ja Porvoossa on kuntavaikuttamisessa menty harppauksia eteenpäin ja samalla huolehdittu jäsentoiminnasta. Hangossa monipuolinen jäsentoiminta muodostaa pohjan onnistuneelle jäsenhankintamallille.

- Olen iloinen, että paikallisyhdistysten vahva työ on huomattu myös valtakunnallisesti, Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe sanoo.

Valtakunnalliset ja myös Uudenmaan Yrittäjien alueen parhaat paikallisyhdistykset palkitaan Vaikuttajafoorumissa lauantaina 1.2.2019 Silja Europalla.

Parhaat paikallisyhdistykset palkitaan jäsenmäärän mukaan neljässä sarjassa: alle 100 jäsenyritystä, 100–199 jäsenyritystä, 200–500 jäsenyritystä sekä yli 500 jäsenyritystä. Lisäksi valtakunnallisesti palkitaan Vuoden toimialajärjestö, Vuoden vaikuttaja, Vuoden tekijä, Vuoden viestijä.

Ennatysmäärä ehdotuksia

Ehdotuksia palkittaviksi tuli ennätysmäärä.

– Yhdistyksissä eri puolilla Suomea toimitaan mahtavasti yrittäjyyden hyväksi! Esiin nousee monipuolista yrittäjien hyvinvoinnista huolehtimista, koulutusta, vaikuttavaa kuntayhteistyötä ja kaikkien kuntalaisten iloksi järjestettyjä tapahtumia, järjestöjohtaja Hanna Hietala sanoo.

– Palkitsemisen kautta tätä tärkeää työtä saadaan tuoduksi esille, niin että kaikki voivat ottaa siitä mallia.  

Vaikuttajafoorumi kokoaa puheenjohtajia 383 Suomen Yrittäjien paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 60 toimialajärjestöstä yhteen Helsinkiin ja Silja Europalle.

 

Lisätietoja:

Petri Graeffe, toimitusjohtaja, Uudenmaan Yrittäjät, , p. 040 547 3388