26.8.2017 klo 16:25
Uutinen

Rajamäen kyläpäivällä arvuuteltiin renkaan painoa

Rajamäen Kyläpäivä on suosittu elokuinen tapahtuma, jossa Nurmijärven Yrittäjät ovat perinteisesti olleet mukana jo useana vuonna. Joka vuosi teemme tapahtumassa jäsenhankintaa ja hauskuutamme vieraita erilaisilla kisailuilla. Tänä vuonna tehtävänä oli arvata suuren renkaan paino vanteineen.

Viileä ja tuulinen alkupäivä ei ketään haitannut ja Rajamäen raitteja kiersi jälleen suuri joukko eri ikäistä tapahtumaväkeä.

Nurmijärven Yrittäjien teltalla riitti vilinää, kun suuri rengas vanteineen kiinnitti kulkijoiden huomion. Renkaan painoa ihmeteltiin ja kilautettiin jopa kavereillekin.

Samaan aikaan paikalla olleet yhdistyksen jäsenet tekivät myös uusjäsenhankintaa hyvällä tuloksella.
Ilmapallot olivat haluttua tavaraa niin ihan pienten kuin vähän vanhempienkin lasten käsissä. Karkit ja tikkarit maistuivat myös aikuisille.

Puolen päivän jälkeen alueelle iskenyt rivakka sadekuuro rauhoitti hetkeksi tapahtumavieraiden vaeltelua, mutta tapahtumalavan edustalla riitti silti väkeä Happoradiota kuunnellen.

Nurmijärven Yrittäjien teltalla ollutta rengasta taputeltiin, kopulteiin ja ihmeteltiin. Kaikkiaan renkaan painosta jätettiin yli 260 arvauslappua.

Rengas vanteineen painoi 106,8kg. Lähimmäksi tätä lukua pääsi Jorma Valkiainen, joka oli arvannut 107kg.
Lähelle pääsivät myös kolme muuta arvaajaa, jotka olivat kirjoittaneet lappuun 106kg.

Onnittelemme Jorma Valkiaista, joka voitollaan lunasti 50€ lahjakortin Pieneen Ravintolaan Rajamäelle.

Kiitämme myös kaikkia arvaamiseen osallistuneita.