Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Podcast

Ota kuunteluun Yrittäjän podcast – hyödyllisiä vinkkejä ja viihdettä

Yrittäjän Podcast tarjoaa joka toinen viikko tanakkaa asiaa ja viisaita vinkkejä yrittäjyydestä.

Yrittäjän Podcast jatkuu jälleen tammikuun alussa, jolloin vieraana kuullaan kuntosaliyrittäjä Jouko Aholaa. Sitä ennen voit kuunnella podcastin aikaisempia jaksoja, jotka löytyvät täältä.

Edellisissä jaksoissa ääneen ovat päässeet muun muassa vuoden yksinyrittäjänä palkittu Jaakko Marin, digitaaliseen markkinointiin erikoistunut Sani Leino sekä yrittäjä ja viihdetyöläinen Janne Kataja.

Jaakko Marin herätti jaksossaan huomiota kertomalla, ettei hän käytä euroakaan somemerkkinointiin ja noudattaa tarkasti kahdeksan tunnin työpäivää. Marin on onnistunut kilpailemaan asiakashankinnassa tasapäisesti isojen konsulttitoimistojen kanssa.

Sani Leino antaa jaksossaan hyviä ja käytännönläheisiä vinkkejä Facebook-markkinointiin ja kertoo, miksi yrittäjän kannattaa olla mukana LinkedIn-palvelussa.

Janne Kataja kertoo viihdealan yrittäjän elämästä, siitä miten hänestä tuli yrittäjä jo pikkupoikana ja millaisia haasteita yrittäjyyden aikana on ollut.

Kaikki Yrittäjän Podcastin jaksot ovat kuunneltavissa Supla-palvelussa ja Spotifyssa! Jaksojen isäntänä on toimittaja Pauli Reinikainen.

Yrittäjäsanomat

toimitus (at) yrittajat.fi