7.3.2018 klo 22:19
Uutinen

Alueen yrityksille avataan ovi 150 miljoonan euron hankintoihin

Alueemme yrityksille tarjotaan mahdollisuutta tutustua Prima Powerin ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hankintoihin ja hankintakäytäntöihin. Framille nostetaan kerralla 150 miljoonan euron hankintavolyymi. Tavoitteena on, että yritykset saavat lisää bisnestä haukkaamalla palan oman paikkakunnan isoista hankintakakuista.

– Prima Powerin hankintatilaisuus on yksi konkreettinen alkuvuodesta käynnistetyn TechTeamin avaus sille, että yritykset tuntisivat alueella olevan päämiehen ja sen tarjoamat mahdollisuudet aiempaa paremmin. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri puolestaan haluaa käydä avointa vuoropuhelua yritysten kanssa ja avata hankintakäytäntöjään ja tulevia hankintoja, kertoo tapahtumia koordinoiva Pauliina Hautamäki Into Seinäjoki Oy:stä.

Markkinamaanantait tarjoavat myyntinäkymiä usean eri toimialan yrityksille.

– Prima Powerin tehtaalle hankitaan muun muassa koneistettavia komponentteja ja muita teknologiakomponentteja sekä hitsattuja rakenteita ja kokoonpanoa. Tämän lisäksi hankitaan merkittävissä määrin eri palveluita, kuten suunnittelu-, kiinteistö- ja tehdaspalveluita. Lisäksi hankitaan mm. tapahtumapalveluita asiakastilaisuuksiin ja tykytoimintaan, avaa hankintajohtaja Tero-Jussi Teppo.

Sairaanhoitopiirin tilaisuuksissa avataan omana kokonaisuutena rakentamisen ja siihen liittyvien tukipalveluiden hankintoja ja toisena kokonaisuutena muita hankintakeskuksen hankintoja, kuten hoito- ja asiantuntijapalveluita, kuljetuspalveluita, elintarvikkeita, pienlaitteiden hankintoja mm. kodinkoneita.

Kolmen eri tapahtuman jatkeeksi yrityksillä on mahdollisuus verkostoitua ja tehdä tutuksi palveluitaan muille osallistujille. Hankintaoppien jälkeen bisneksen teko jatkuu vapaamuotoisella ohjelmalla Businessjatkoilla.

– Usein parhaat yhteistyökuviot käynnistyvät hyvissä kahvipöytäkeskusteluissa. Bisnesjatkoilla parillakymmenellä yrityksellä on tuhannen taalan paikka ottaa mikrofoni käteen ja esitellä itsensä osallistujille, innostaa Hautamäki tarttumaan mahdollisuuteen.

Lisätietoja:
Prima Power Oy, Tero-Jussi Teppo, hankintajohtaja, 050 517 0962
Into Seinäjoki Oy, Pauliina Hautamäki, projektipäällikkö, 0400 754 878

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Prima Powerin tilaisuuteen ja Bisnesjatkoille!

MARKKINAMAANANTAI: EPSHP RAKENTAMISEN JA TUKIPALVELUJEN HANKINNAT klo 14-15.30

MARKKINAMAANANTAI: EPSHP HANKINTOJA ELINTARVIKKEISTA HOIDOLLISIIN ASIANTUNTIJALVELUIHIN JA KODINKONEISIIN! klo 16-17.30