Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kaipaatko kuuntelijaa, neuvonantajaa tai juttukaveria?

Tässä tilanteessa kukaan ei saa jäädä yksin vaan pidetään toisistamme huolta. Mikäli kaipaat kuuntelijaa, neuvonantajaa tai juttuseuraa, ota yhteyttä!

Maailmaa mullistava kriisi on laittanut meidän jokaisen elämän monilta osin uusiksi. Tilanne on uusi ja stressaava. Omien ajatusten kanssa ei kannata jäädä yksin. Moni huoli puolittuu kun asioista saa jutella.

 

Seinäjoen Yrittäjien ja Into Seinäjoen Kriisin yli -ryhmä tarjoaa vinkkejä, mistä voit hakea apua akuutteihin haasteisiin ja miten jatkat, kun tilanne rauhoittuu. Tarjoamme linkkejä ja yhteystietoja eri viranomaisten palveluihin, mutta lisäksi henkilökohtaista neuvontaa.  Koronan turruttama markkinatilanne on vakava, mutta väliaikainen. Tästä pääset Kriisin yli -ryhmän sivuille

 

Suomen Yrittäjien lakineuvontapalvelu tarjoaa maksutta neuvontaa Yrittäjien jäsenille. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme. Huom! Jos kysymyksesi liittyy koronaviruksen vaikutuksiin, katsothan ensin sivustomme yrittajat.fi/korona. Sieltä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Liity myös Suomen Yrittäjien perustamaan yrittäjien tukiryhmään Facebookissa. 

Neuvontapalvelu toimii arkisin klo 8–18 numerossa 09 229 222. Varaudu kertomaan jäsennumerosi.

 

Seinäjoen Yrittäjien hallituksen väki on oivallista juttuseuraa yrittäjältä yrittäjälle -ajatuksella. Jos haluat vaihtaa ajatuksia toisen yrittäjän kanssa niin pirauttele meille! Yhteystietomme löydät täältä