Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvinvointi

Yrittäjä Herätys! Torstaiaamuna kuntosalicircuittiin

Vammalan Yrittäjät ry järjestää jäsenilleen torstasin klo 7:30 alkaen tunnin Kuntosalicircuitin merkeissä Liikuntakeskus Pinkissä. Kustannus on 20 euroa / kausi / henkilö. Myös puolisot ovat tervetulleita urheilemaan.

KUNTOSALICIRCUIT: Treeni toteutetaan liikuntakeskus Pinkissä Torikeskuksen alakerrassa, kulku joko Torikeskuksen aulan läpi ja apteekin viereisestä lasiovesta sisään tai puiston puolelta ns. sivuovesta.

Sisälle pääsee jo 15 min ennen tuntia jolloin on mahdollista tulla lämmittelemään itsenäisesti salin aerobisilla laitteilla (esim kuntopyörä, crosstrainer,matto). Varsinainen yhteinen osuus aloitetaan alkulämmittelyllä jossa tehdään joitakin lihaksia ja niveliä herätteleviä liikkeitä.

Kuntosalilla on numeroidut pisteet joissa circuitin vetäjä PT Heidi Ilomäki ohjaa treenin aikana ja avustaa koko ajan laitteissa ja liikkeissä. Osa liikkeistä tehdään laitteilla ja osa vapailla painoilla. Tehdään koko vartalon käsittävä lihaskuntotreeni. Jokainen voi tehdä oman kuntonsa ja rajoitteidensa puitteissa liikkeitä. Liikkeet tehdään ajan kanssa ja vaihtoehtoja löytyy jos on tiettyjä rajoitteita (esim olkapäävammoja, kulumaa tms) liikkeiden suhteen. Kierroksia tehdään useampia ja lopuksi venytellään paikat kuntoon työpäivää varten joten liikkuvuus ja elastisuus lisääntyy lihasmassan ja nousujohteisen kunnon ohella varmasti!

PT Heidi Ilomäki vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Lauri Jokiselle