16.12.2018 klo 11:28
Uutinen

Vuoden yrittäjät 2018 Eeva ja Keijo Alanen Kino Olympiasta

Hangon Yrittäjät palkitsi joulujuhlissaan ansioituneen yrittäjäpariskunnan. Vuoden yrittäjä 2018 -palkinnon saivat Eeva ja Keijo Alanen, Kino Olympia/KA-Movie!

Eeva ja Keijo ovat vaikuttaneet positiivisesti Hangon kulttuurielämään jo 20 vuoden ajan. He ovat olleet myös aktiivisesti mukana luomassa Hankoon jokavuotista kulttuuritapahtumaa, Hangon Elokuvajuhlia, joka sekin täytti tänä vuonna 20 vuotta.

Kino Olympia on olennainen osa paitsi Hangon kulttuurielämää myös keskustan katukuvaa. Itse yritys on toiminut Hangossa jo vuodesta 1946, joten sillä on pitkät perinteet. Näitä perinteitä nykyiset yrittäjät Eeva ja Keijo ovat kunnioittaneet mutta samalla olleet aktiivisesti ajassa kiinni. Heidän yrityksensä on nähnyt ja kokenut toimialansa digiloikan ja he itse ovat investoineet yritykseensä paljon niin vuosien varrella kuin kuluneenakin vuonna – oletko jo käynyt testaamassa uudet mukavat tuolit?

Kino Olympia on tuttu niin hankolaisille kuin täällä viikonloppuja tai lomiaan viettävillekin – niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhuksille. Ilman Kino Olympiaa ja Eevan ja Keijon arvokasta työtä olisi Hangossa monet naurut jääneet nauramatta, itkut itkemättä ja suuret tunteet tuntematta.

Hangon Yrittäjät ry onnittelee Vuoden 2018 yrittäjiä, Eeva ja Keijo Alasta!