Etsi

Hyvinvointi

Yrittäjien video kokoaa nuorten yrittäjien tuntemukset rajattomasta innosta epätoivoiseen väsymykseen – Tukea löytyy yrittäjäyhteisöstä

Nuoria puhuttaa työssä jaksaminen ja iloitsevat vertaistuesta. Yrittäjyyden tuntemuksista koostettu video kertoo arjen monista puolista.

Yrittäjyyteen kuuluu monia vaiheita ja niiden mukana monia tunteita. Suomen Yrittäjien tilaama lyhytelokuva kokoaa yhteen tunneskaalaa innosta, voimasta ja draivista väsymykseen, pettymykseen ja epätoivoon. Kaikki niistä ovat tosia yrittäjyyden polulla.

– Idea lähti siitä, kun pistin merkille, miten vahvasti nuoret yrittäjät puhuvat jaksamisesta ja siitä et joskus pakka hajoaa, mutta myös siitä, miten siistiä se on, jos on ympärillä vertaistukea ja ihmisiä, jotka ymmärtävät. Lähdimme yhdessä nuorten yrittäjien kanssa suunnittelemaan videota ja saatiin huipputyypit toteuttamaan se. Videolla on oikeita yrittäjiä, ei näyttelijöitä, Nuoret Yrittäjät verkostosta vastaava verkostopäällikkö Aicha Manai.

Videon tarkoitus on nostaa nuoret keskiöön ja kertoa, että Suomen Yrittäjät pyrkii kulkemaan yrittäjyyden polulla yrittäjien rinnalla. Videon nimi on Rinnallakulkija.

Videolla esiintyvät yrittäjät ovat Anni Hartikainen, Miikka Tarvainen, Emanuella Mangani ja Pietari Piirto.

Käsikirjoituksesta vastasi Tovari ja Joona Luoteinen sekä toteutuksesta 325 Mediasta Nikolai Alho, Karri Kiuru ja Juska Reiman.

 

Toimitus

toimitus (at) yrittajat.fi