Etsi

Yrittäjät tarttuu ilmastonmuutokseen SuomiAreenassa: Näin pienyrittäjä voi vaikuttaa – seuraa livenä perjantaina

Ilmastonmuutos ja yritysvastuu ovat puheenaiheita tällä viikolla Porissa järjestettävässä SuomiAreena -tapahtumassa.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena kokoaa tänäkin vuonna Poriin talouden ja politiikan ykkösvaikuttajia.

Suomen Yrittäjät järjestää perjantaina ilmastonmuutokseen pureutuvan keskustelun yhdessä Yritysvastuusverkoston FIBSin kanssa. Keskustelun teemana on, miten yrittäjä voi vaikuttaa ilmastonmuutokseen ja mitä vastuullisuus tarkoittaa pienen ja keskisuuren yrityksen arjessa.

Keskustelun juontava Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila painottaa, että vastuullisuusasiat ovat kaikkien yritysten arkea.

– Esimerkiksi ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat vaikutukset talouteen ja ylipäätään elämään koskettavat ihan jokaista yritystä ja ihmistä. Vastuullisuus ilmastoasioissa ja muilla yritysvastuun osa-alueilla voi olla pk-yritykselle myös merkittävä kilpailuvaltti. Vastuullisuuden lisääminen voi todellakin viedä kohti parempaa bisnestä. Kannattaa tulla kuuntelemaan keskustelumme aiheesta SuomiAreenalle Poriin. Paikalla on mielenkiintoinen joukko erilaisia yrittäjiä ja asiantuntijoita.

Keskustelu järjestetään perjantaina kello 11.30 Eetunaukion lavalla otsikolla ”Vapaus ja vastuu – kohti parempaa bisnestä! Ilmasto ja vastuullisuus yrittäjän arjessa.”

Keskusteluun osallistuvat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jyrki Mäkynen Oy HM Profiili Ab:sta, toimitusjohtaja Elina Koivumäki Lexperience Oy:stä, ammattipelaaja ja yrittäjä Rosie River eli Roosa Puonti River Network Oy:sta, tubettaja ja räppäri, yrittäjä Seksikäs Suklaa eli Luyeye Konssi Lähiömedia Ay:stä ja päällikkö Helena Kekki Yritysvastuuverkosto FIBSistä.

Keskustelua voi seurata livenä Suomen Yrittäjien Facebook-sivulla perjantaina klo 11.30 alkaen.

Kuva: Yrittäjät

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at) yrittajat.fi