Etsi

Emergency banner

Uusin Yrittäjäsanomat julki nyt sähköisenä verkossa – Lehti uudistuu ensi vuonna

Uusin Yrittäjäsanomat on julkaistu postilakon vuoksi vain sähköisenä versiona verkossa ja jaetaan osana valtakunnallista uutiskirjettä.

Pääset lukemaan Yrittäjäsanomien sähköistä näköislehteä klikkaamalla tätä linkkiä.

Postilakon vuoksi Yrittäjäsanomien jakelu olisi voinut siirtyä viikkojen päähän lakon päättymisestä, koska Postin jakelukeskuksissa on suuret ruuhkat lakon vuoksi. Siksi lehteä ei nyt painettu. Yrittäjäsanomat on käsinlajiteltava lehti, mikä osaltaan pidentää jakeluaikaa.

Lehti uudistuu ensi vuonna

Vuoden 2020 alusta Yrittäjien valtakunnallinen jäsenlehti uudistuu ja muuttuu aikakauslehtimuotoon. Sanomalehtipaperille painettu jäsenlehti kun ei mene Postin automaattisista jakelukoneista läpi. Uudistustyö on parhaillaan käynnissä, ja ensimmäinen kaikille jäsenille jaettava uusi jäsenlehti saapuu tilaajille helmikuussa.

Yrittajat.fi-verkkosivusto tarjoaa nykyisin ja jatkossa kaiken tarvittavan tiedon yrittäjyydestä. Kaikille jaettava jäsenlehti puolestaan kertoo viimeisimmät uutiset ja vinkit sekä inspiroivia tarinoita yrittäjistä.

Tilattava Yrittäjä-aikakauslehti ilmestyy ensi vuonnakin kuusi kertaa. Lehden nimi on jatkossa Yrittäjä+. Se keskittyy edelleen yrittäjätarinoihin ja ilmiöihin yrittäjyyden ympärillä sekä tulevaisuuteen, innovaatioihin ja yhteiskuntaan.

toimitus(at)yrittajat.fi