18.8.2017 klo 15:12
Uutinen

Digitalisaatio-tapahtumassa mm. tärkeää tietoa EU:n tietosuoja-asetuksesta

EU:n yleinen tietosuoja-asetus patistaa yrityksiä tarkistamaan tietosuojakäytäntöjensä lainmukaisuuden 25.5.2018 mennessä. Organisaatioiden tulee myös varmistaa tietoturvansa riittävyys sekä varautua ongelmatilanteisiin – myös kriisiviestintään. Uudella sääntelyllä halutaan ohjata yritykset ottamaan tietosuoja-asiat kokonaisvaltaisesti huomioon jo toimintansa suunnittelussa.

Ratkaisevan otteen digitalisaatioon tarjoavat Dell Finland Oy, Kauppakamari, PC Pinus Oy, Turun Yrittäjät sekä Teknologiateollisuus ry järjestämässään tapahtumassa torstaina 7.9.

Päivään mittaisessa tapahtumassa voi oppia muutosjohtamista, informaation hyödyntämistä ja asiakaskokemusten kehittämistä. Uusia ratkaisuja luodessa kannattaa virittää myös tietosuojaa ja tietoturvaa, sillä kaikkia yrityksiä velvoittava EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan jo ensi toukokuussa.

Aamupäivän esiintyjinä mm. DellEMC:n maajohtaja Mika Enberg, tietotekniikan asiantuntija ja tietokirjailija Petteri Järvinen sekä ammattilaiskeittiöt digiaikaan siirtäneen Fredman Groupin toimitusjohtaja Peter Fredman sekä brändi- ja asiakaskokemusjohtaja Susanna Paloheimo.

Iltapäivä on omistettu verkostoitumiselle sekä lyhyille ja käytännönläheisille työpajoille, joita pitävät eri yritysten parhaat asiantuntijat. Aiheina mm. Liikkuvan työn haasteet ja ratkaisut, Keinot yrityksesi titeoturvan parantamiseen, GDPR-faktaa ja pikatestaus sekä tulevaisuuden pilvipalvelut.

Tilaisuus on maksuton.

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu mukaan: www.pinus.fi