Etsi

Antitecille ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä kansainvälisesti arvostettu laatusertifikaatti

Antitec Oy on ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä saanut kansainvälisesti arvostetun CEPA:n omistaman tuholaistorjunta-alan EN 16636:2015 laatusertifikaatin. Sertifikaatin myönsi maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys Bureau Veritas. Sertifikaatti luovutettiin Antitec Oy:n Turun toimipisteessä 5.9.2017.

EN 16636:2015 on CEN:n vuonna 2015 julkistama uusi eurooppalainen tuholaistorjuntapalvelujen standardi, jonka tarkoituksena on parantaa tuholaistorjuntapalvelujen laatua koko Euroopassa. Standardi sisältää selkeät vaatimukset ja ohjeistuksen, miten tuholaistorjuntapalveluja antavat yritykset varmistavat, että he antavat laadukkaita ja ammattitaitoisia tuholaistorjuntaan liittyviä palveluja samalla minimoiden riskit ihmisten ja heidän lemmikkieläintensä terveydelle sekä myös negatiiviset vaikutukset elinympäristöllemme.

- Olemme erittäin ylpeitä tehdessämme tällä tavoin oman toimialamme historiaa Suomessa, mutta koemme silti tämän sertifioinnin vasta ensimmäisenä askeleena kohti entistäkin laadukkaampia sekä asiakas- ja ympäristöystävällisempiä tuholaistorjunta-alan palveluja. Yrityksellämme onkin jo nyt suunnitteilla useita toimintaamme entisestään kehittäviä hankkeita sekä lyhyellä että myös pidemmällä tähtäimellä, Antitecin laatupäällikkö Sami Lehtonen kertoo.

EN 16636:2015 on CEN:n vuonna 2015 julkistama uusi eurooppalainen tuholaistorjuntapalvelujen standardi, jonka tarkoituksena on parantaa tuholaistorjuntapalvelujen laatua koko Euroopassa.

Standardi sisältää selvät vaatimukset ja ohjeistuksen, miten tuholaistorjuntapalveluja antavat yritykset varmistavat, että he antavat laadukkaita ja ammattitaitoisia tuholaistorjuntaan liittyviä palveluja samalla minimoiden riskit ihmisten ja heidän lemmikkieläinten terveydelle sekä myös negatiiviset vaikutukset elinympäristöllemme.