Etsi

Yrittäjillä on nyt mahdollisuus hakea ikäihmisten palveluntuuottajaksi

Yrittäjä, hae maksutta ikäihmisten palveluntuottajaksi maakunnalliseen KomPAssi asiakasneuvonta- ja ohjaussivustolle osoitteessa asiakasneuvonta.fi

Asiakasneuvonta.fi -verkkosivu on osa KomPAssin maakunnallista ikäihmisten asiakas- ja palveluohjausmallia, johon osallistuvat kaikki Varsinais-Suomen 27 kuntaa.

Verkkosivun tarkoituksena on antaa ikäihmisille ja heidän läheisilleen tietoa erilaisista palveluista ja palveluntuottajista maakunnan alueella.

Sivusto kokoaa yhteen ikäihmiselle suunnattuja julkisen-, kolmannen- sekä yksityisen sektorin palveluntuottajia koko Varsinais-Suomen alueelta.

Sivusto toimii työvälineenä iäkkäiden palveluja myöntäville maakunnan asiakas- ja palveluohjaajille sekä muille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ikäihmisten palveluissa.

Sivustolle syötettyjä palveluja on mahdollista suodattaa sekä vertailla tuottajien välillä ja löytää ikäihmiselle sopivin vaihtoehto.

 

Kuinka syötän oman toimintani tiedot sivustolle?

Asiakasneuvonta.fi -sivuston tuottajahyväksynnän kulku sivuston kehittämisvaiheessa:

1. Palveluntuottaja syöttää tuottajan perustiedot

2. Ylläpito tarkistaa että y-tunnus ja tuottajan nimi täsmäävät

3. Ylläpito toimittaa esitäytetyn Excel-tiedoston sähköpostilla tuottajalle täytettäväksi

4. Toimija palauttaa täytetyn lomakkeen sähköpostilla

5. Ylläpito syöttää tiedot sivustolle näkyviin

 

Tietojen syöttäminen sivustolle on tuottajille maksutonta. Tuottaja sitoutuu syöttämiensä tietojen oikeellisuuteen ja ajantasaisuuden. Ylläpito käsittelee tulleet tuottajien tiedot 30vrk kuluessa.

Sivustolle on kehitteillä automatisoitu lomake tuottajan tietojen syöttämiseksi kevään 2019 aikana

Voit syöttää oman toimintasi tiedot asiakasneuvonta.fi etusivun alareunan ”Haluatko toimijaksi?” painikkeesta, tai vaihtoehtoisesti suorasta linkistä: Hae palveluntuottajaksi

Lisätietoa:

Asiakasneuvonta.fi ylläpitotiimi: 040 662 5912 /