Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Koronaviruksen vaikutus Turun Yrittäjien toimintaan

Turun Yrittäjien maalis-toukokuulle suunnitellut jäsentapahtumat on päätetty peruuttaa tai siirtää. Sen sijaan Turun Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen maksuttomia webinaaareja. Ensimmäinen webinaari järjestetään torstaina 2.4. ja sen aiheena on yrittäjän henkinen jaksaminen. Lisätietoja webinaarista >>

Peruutettujen tai siirrettyjen tapahtumien osalta olemme yhteydessä niihin ilmoittautuneisiin henkilöihin.

─ Haluamme omalta osaltamme noudattaa esitettyjä rajoituksia, huolehtia jäsenyrittäjien terveydestä sekä ehkäistä viruksen leviämistä, sanoo Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio.

Viruksen aiheuttamaa tilannetta seurataan aktiivisesti ja mahdollisista lisätoimista tiedotetaan jäsenistölle tarvittaessa.

Järjestö yrittäjien tukena

Koronan vaikutukset ovat iskeneet voimalla lukuisiin mikro- ja pk-yrityksiin. Yrittäjäjärjestö tekee aktiivista vaikuttamistyötä yrittäjien taloudellisen tilanteen helpottamiseksi. Turun Yrittäjät on Facebookissa aloittanut Osta turkulaiselta yrittäjältä -kampanjan jäsenistönsä näkyvyyden parantamiseksi, nostaen yrityksiä, heidän palveluitaan tai tuotteitaan sekä kertoen erilaisista tarjouksista tai siitä, miten jäsenyritys on saanut liiketoimintansa jatkumaan koronasta huolimatta.

Sivulle www.yrittajat.fi/korona päivitetään kootusti uutisia, tietoa, neuvoja ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sivuilta löytyy myös yhteydenottolomake, jolla voit lähettää mieltäsi askarruttavan kysymyksen, jos et löydä siihen vastausta sivustolta.

Suomen Yrittäjät on myös perustanut Facebookiin tukiryhmän, jossa saa lakineuvontaa ja jossa päivystää myös psykoterapeutti. Voit liittyä ryhmään tästä linkistä >>

Varsinais-Suomen Yrittäjien tarjoama Yrittäjän Tukiverkko auttaa 24h/vrk, jos tarvitset keskusteluapua tai tuntuu, että voimavarasi eivät riitä. Ota rohkeasti yhteyttä ja soita puh. 02 2757 112.

Turun Yrittäjien toimisto on siirtynyt etätöihin

─ Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme mielellään kaikissa yrittäjiä askarruttavissa asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä, kannustaa Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

Katso Turun Yrittäjien yhteystiedot täältä >>