Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Turun Yrittäjät valitsi vuosikokouksessa hallituksen vuodelle 2021

Turun Yrittäjät ry:n puheenjohtajana jatkaa VTM Arto Kallio, joka on yrittäjä ja BRANG Oy:n liiketoimintajohtaja. Hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä. Kokouksessa hallitukseen valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle hankinta-asiamies Jorma Saariketo, Konsultointi Vistaco Oy, toimitusjohtaja Wiki Wikström, LeapMoon Oy, toimitusjohtaja Kati Pesonen, Prafit Oy ja lakimies, yrittäjä Sarianne Mäkelä, Serenum Oy.

Turun Yrittäjien hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Mikko Rantanen, Kaupallistajat, toimitusjohtaja Jukka Sorri, Teollisuuseristys Sorri Oy, IT-konsultti Henri Rantanen, DiGiTUKiOPET ja toimitusjohtaja Janne Puurunen, Mainostoimisto KNOK Oy. Hallituksen sihteerinä toimii Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainen.

Hallituksen jäsenet ovat iältään 29-66 vuotiaita, keski-iän ollessa 45 vuotta. Ammattitaitoa ja osaamista on monelta alalta.

– Kulunut vuosi on ollut kaikille haasteellinen koronapandemiasta johtuen, mutta näköpiirissä on hyviä merkkejä, jotka tuovat helpotusta tulevaan ja normalisoivat myös liiketoimintaympäristön lähitulevaisuudessa. Ensi vuosi on toivoa täynnä ja Turun Yrittäjät on aktiivisesti jokaisen jäsenensä apuna. Yhdistys ja sen hallitus ovat jäseniään varten, olkaa rohkeasti yhteydessä kehen tahansa meistä, autamme mielellämme. Toivotamme myös kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, yhdessä olemme enemmän. Toivottavasti ensi vuoden aikana nähdään myös useammassa live-tapahtumassa, Turun Yrittäjien puheenjohtaja Arto Kallio toteaa.

 

Kuvassa: Wiki Wikström, Jorma Saariketo, Kati Pesonen ja Sarianne Mäkelä.