Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pelastetaan kaupungin lähipalvelut – #Lähilauantaina 29.5. ostetaan Turusta!

Turun Yrittäjät on mukana Suomen Yrittäjien #Lähilauantai tempauksessa lauantaina 29.5.2021. Toivomme että moni jäsenyrittäjämme olisi mukana itselleen sopivalla tavalla; liikkeessä tai somessa.

Yrittäjäjärjestö muistuttaa kampanjalla, että ostoksilla voi vaikuttaa omaan lähiympäristöön. 

Minkälaista olisi, jos ei olisi yrityksiä tarjoamassa palveluita? Me kaikki tarvitsemme mm. kampaamo- ja parturipalveluita, fysikaalisia- ja muita hyvinvointipalveluita; lapsemme tarvitsevat päivähoitoa ja ikäihmiset kotihoitoa tai siivous- ja remonttipalveluita ym.

Koronakriisi korostaa vastuullisen kuluttamisen merkitystä 

Paikallisten yritysten tukeminen on erityisen tärkeää nyt, kun koronakriisi on vaikeuttanut yritysten toimintaa Turussakin. Pelko on, että hyviä yrityksiä kaatuu turhaan, ja työpaikat ja palvelut menetetään pitkäksi aikaa. 

Turun Yrittäjät muistuttaa, että korona-aikanakin on mahdollista ostaa turvallisesti, kun muistaa maskit, käsihygienian ja turvavälit tai ostaa paikallisen yrityksen verkkokaupasta.

Turun Yrittäjät haastaa yrittäjät mukaan kertomaan omista palveluistaan ja kehottamaan asiakkaita tukemaan paikallisia yrityksiä #lähilauantai-kampanjalla.  #ostapaikalliselta #ostaläheltä #ostaturkulaiselta.

Turun Yrittäjät näkyy Turun Sanomissa ja somessa ja antaa ilmaista näkyvyyttä jäsenyrittäjilleen.

Turun Yrittäjät toteuttaa 29.5. yhteismainoksen Turun Sanomissa. 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta jäsenyritystä pääsee veloituksetta mukaan yhteismainokseen. Mainokseen tulee yrityksen nimi, käyntiosoite ja nettisivuosoite. Ilmoita kiinnostuksesi ja yhteystietosi yhteyspäällikkö Anne Aholaiselle

Kuntavaaliehdokkaille mahdollisuus jututtaa oman kunnan yrittäjiä 

Lähilauantai on myös kampanjointia pitkään odottaneille kuntavaaliehdokkaille hyvä mahdollisuus tavata useita kunnan yrittäjiä ja kysyä, mitä kannattaisi parantaa, jotta palvelut säilyvät. 

Toivomme että koronatilanne sallii kohtaamisia kivijalkaliikkeissä.  Virtuaalisesti kukin yritys voi vinkata tarjouksistaan somessa, ja suositella paikallisia yrittäjäkavereita. Turun Yrittäjien Facebook ja Instagram sivulla voit kommentoida #Lähilauantai postaustamme ja tägätä yrittäjäkavereita ja lisäksi on mahdollisuus voittaa palkintoja paikallisiin yrityksiin.

 

Lisätietoja: www.lahilauantai.fi ja Turun Yrittäjät yhteyspäällikkö Anne Aholainen 040 5178999 tai