21.8.2018 klo 09:45
Uutinen

Elokuun terveiset puheenjohtajalta

Elokuussa vietetään 40. Yrittäjämarkkinat, kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita mukaan talkoisiin vaikka vain hetkeksi. Markkinoiden lisäksi paljon muutakin tapahtumaa elokuun loppupuolella ja syyskuun alussa. Tervetuloa kaikkiin tapahtumiin!

Hei,

Kuuma ja kuiva kesä vaihtuu pikkuhiljaa syksyyn ja siirryttäneen normaalimpaan arkeen. Arkikin on – ainakin minusta – tervetullutta vakaine rytmeineen kesän rientojen jälkeen.

Yhdistyksemme aloitti syksykauden hallituksen kokouksella 6.8. Päätimme mm. yrittäjämökin laiturin talkoopäivän ja keskustelimme Yrittäjämarkkinoista.
Laituritalkoot ovat 22.9.ja asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Matti Ehoseen.

40. Yrittäjämarkkinat ovat 25.8. torialueella. Myyjiä on tulossa suurinpiirtein sama määrä kuin viime vuonnakin. Myyjien määrähän on ollut laskusuunnassa muutaman vuoden ja mietimme kuumeisesti ratkaisua tähän. Viikonloppu on kuitenkin markkinoille ja venetsialaiselle hauskanpidolle ilotulituksineen ja Vanhan Savun esityksineen!

Jos ehtisit hetkeksi talkoisiin, vaikka myymään velliä tai arpoja, niin ota yhteys minuun, p. 0500687843. Talkoot teltan pystytykseen ja torialueen merkkaamiseen ovat 24.8. klo 17 torilla!

TÄRKEÄ ASIA: Merkkaa jo almanakkaasi 4.9.!! Syksyn ekat aamukaffeet juodaan silloin klo 8-9 Rantahuoneella. Luvassa puuroa, kaffia ja voileipää, joten tule tyhjin vatsoin ja ota yrittäjäkaverikin mukaan, sillä Aamukaffeet on tarkoitettu kaikille yrittäjille! Vieraaksi saamme Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivisen, joka lyhyesti kertoo mm. aluejärjestön tulevista haasteista ja muutoksista organisaatiossa ja luottamustoimissa. Toisena puhujana on Pekka Virtanen Prizztechistä ja hän kertoo Satakunnan Yrityskummitoiminnasta, jota hän koordinoi. Nyt erityisesti alkavat ja lopettelevat yrittäjät kuulolle!! Kuulemme varmasti myös kunnan taholta tärkeimpiä uutisia sekä Prizztechin Marikan tervehdyksen. Toivottavasti näemme isolla porukalla.

Tuotteistaminen -verkkoseminaari järjestetään 28.8. Lue lisää tästä ja ilmoittaudu! Osallistuminen on helppoa ja voit saada hyviä ideoita tästä seminaarista!

Nyt tsemppaamaan Markkinoiden onnistumisen puolesta! Nähdään Yrittäjien teltalla!

-Päivi-