Etsi

PJ:n lokakuun terveiset

Puheenjohtaja Päiviltä lokakuun terveisiä ja muistutusta tärkeistä marraskuun tapahtumista mm. Merikarvian Yrittäjien syyskokous, Satakunnan Yrittäjien 80-vuotis juhlagaala sekä syyskokous & Merikarvian Yrittäjien pikkujoulut.

Hei kaikille,

luvassa kylmenevää, talvista säätä. eihän anneta talven yllättää autoilijaa, vaan hoidetaan talvirenkaat alle oman kunnan palveluita käyttäen! Ja itselle myös lämmintä ylle ja vitamiinit joko luonnon antimista tai apteekin hyllystä, ettei flunssa yllätä. Ihana syksy on ollut mahtavan ruskan kera! 

Terveiset Valtakunnallisilta yrittäjäpäiviltä Turusta! Viiden hengen voimin edustimme merikarvialaisia siellä ja Teuvo Uusimäki oli edustajamme liittokokouksessa.
Suomen Yrittäjien puheenjohtajana jatkamaan valittiin Jyrki Mäkynen, varapuheenjohtajien pestistä oli äänestys ja varapuheenjohtajina ovat seuraavat kaksi vuotta 
Carita Orlando (Vantaa), 
Antti Rantalainen (Hyvinkää), 
Nina Rasola (Mikkeli) ja 
Petri Salminen ( Jyväskylä)

Valtakunnalliset Yrittäjäpalkinnot 2018 saivat 
BeautyHair Sirpa Mansner, Helsinki , Elcoline Group, Varkaus , Finnfoam, Salo ,
Lyyti, Turku ja Nordic Business Group, Keski-Suomi.
Näistä kaikista voit lukea lisää Yrittäjät. fi/ ajankohtaista sivulta.

 

Marraskuun tapahtumia:

8.11. Ammatillisen koulutuksen reformi kunnavirastolla klo 18. Lehteen pitäisi tulla tästä myös ilmoitus. Eli tietoa ammatillisen koulutuksen uudistuksesta ja siitä mitem työssä oppimista lisätään! Erityisesti yrityksille jotka voivat ottaa opiskelijoita työssä oppimaan! Ammatillisen koulutuksen reformi ; Ammatillinen koulutus uudistetaan osaamisperusteiseksi ja asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi. Lisäksi lisätään työpaikoilla tapahtuvaa oppimista ja yksilöllisiä opintopolkuja sekä puretaan sääntelyä ja päällekkäisyyksiä.

Merikarvian Yrittäjien syyskokous on siis 9.11. klo 18 alkaen Korsutuvalla. Aleksandrian edustaja tulee kertomaan eläkeasiaa, yhdistykselle valitaan puheenjohtaja sekä hallituksen edustajia. Tämän kirjeen liitteenä on Syyskokouksen esityslista. Erovuorossa hallituksesta ovat Nina Anttila (2), Henna Viikilä(4), Markus Malmi (6), Matti Heinonen (4), Juho Mäkipuro (6), Jukka Kallioinen (2), Anna-Maija Jokimäki (6++). Suluissa vuodet , jotka on edustanut hallitusta. Periaatteessa kuuden vuoden pestin jälkeen tulisi siirtyä hetkeksi toiseen tehtävään. Tätä sääntöä noudatetaan aluejärjestössä, mutta meillä ei vielä ole ollut ihan täsmällistä tämän asian suhteen. Tule siis vaikuttamaan ja tuo itsesi ehdolle tai ehdota jotakuta! Tervetuloa paikalle, iltapalaa myös tarjolla!

ESITYSLISTA
 
Satakunnan Yrittäjien 80- vuotis juhlagaala on Yyterissä 17.11. ja meitä lähtee sinne peräti 23 henkeä! Aivan mahtavaa! Yhdistys järjestää yhteiskyydin, illalliskortit kustannetaan itse.

28.11. on Satakunnan Yrittäjien syyskokous, jossa valitaan Aluejärjestölle uusi puheenjohtaja, varapuheenjohtajia 1-3 ja uusi, selkeästi aiempaa pienempi hallitus, 6-8 henkilöä. Ehdolla puheenjohtajiksi ovat Pia Hirvonen ja Merja Lehto, varapuheenjohtajiksi Jukka Hurrila, Teuvo Uusimäki ja Olli-Pekka Viljanen. Merja Lehto on ilmoittanut olevansa käytettävissä myös varapuheenjohtajaksi, mikäli puheenjohtajapesti ei aukea. Jäseniksi on hakijoita 15, ja heidät löydät Satakunnan Yrittäjä -lehdestä ja uutiskirjeestä. Aluejärjestön syyskokouksessa meillä on kaksi ääntä ja hallitus päättää kokouksessaan ketkä ääniä käyttävät sekä miten äänestetään.


Pikkujoulut ovat 5.12. Mieslaulajain talolla klo 18 alkaen. Luvassa hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja viihtymistä. Pikkujouluun voitte ilmoittautua vaikka heti allekirjoittaneelle tai sihteeri Tarjalle viestillä p.0465982695.
 
Hiukan hitaasti olemme saaneet käyntiin liikuntakorttien jakelun! Pahoittelut käytännön ontumisesta. Rohkeasti yhteys minuun, niin saadaan kuitenkin asiat toimimaan. Kiva että olette olleet aktiivisia!! Ja yhteiskävelylenkit jatkuvat sunnuntaisin. Iltojen jo pimentyessä lähtö kunnanviraston kulmalta marraskuusta lähtien klo 17.
 
Tässäpä taas asiaa tulikin! Tsemppiä pimenevään syksyyn. Laitellaanpa pihoihin lyhtyjä valoa ja iloa tuomaan ja pian laitetaan jo Yrittäjien ja kunnan joulu-/kausivalotkin kylänraittia valaisemaan!
 
-Päivi-