Etsi

Työmarkkinat

Kesätyöllistämistukea

Kesäseteli ennakko haku on päättynyt, mutta tukea voi hakea tilityslomakkeella jälkikäteenkin nuoren työsuhteen päättymisen jälkeen 30.10.2018 asti niin kauan kuin kesäseteliä on jäljellä. Käsittelemme tilityslomakkeet hakujärjestyksessä.

Kesäseteli 2018 -tuki nuorten työllistämiseen

Näin haet kesäsetelin!

Kesäsetelit haetaan sähköisesti, liitteet AINA pdf-muodossa. Palveluun kirjautuminen vaatii tunnistautumisen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen varmennekortti).

Hae tästä kesäseteliä.

Mikäli sähköisen lomakkeen käytössä ilmenee ongelmia, ole yhteydessä työllisyysyksikköön, kts. yhteystiedot alla.

HUOM! Aikaisemmista vuosista poiketen kesäsetelin myöntämisestä päätöksen tekee kaupunkikehityslautakunta. Kesäsetelihakemukset valmistellaan työllisyysyksikössä hakujärjestyksessä.  

Päätökset tuen myöntämisestä tehdään lautakunnassa kesäseteli ennakkovarausten osalta seuraavina ajankohtina 12.4., 16.5. ja 14.6. Lautakunnan päätös on luettavissa kaupungin verkkosivuilta aina käsittelyajankohtaa seuraavana maanantaina. Ote päätöksestä toimitetaan asianosaiselle viikon kuluessa.  

Järvenpään kaupungin kesäseteliä voi hakea työnantaja, joka on Suomessa rekisteröitynyt yritys, säätiö, yhdistys tai kotitalous.

Kesäseteliä voidaan myöntää järvenpääläisen 15–18 -vuotiaan nuoren palkkaamiseksi. Tukea voidaan myöntää työnantajille  2–4 viikon työsuhteisiin (14–28 päivää).  

Kesätyösuhteen on toteuduttava 1.6.–31.8.2018 välisenä aikana.  Kesäseteli maksetaan työsuhteen jälkeen, mutta voidaan varata ennakkoon. 

Lisätietoja hakemisesta:

Järvenpään kaupunki Työllisyysyksikkö toimistosihteeri Agnieszka Mozejko-Vuollet
Sähköposti:
Puh: 040 315 39 80