Liiketoiminnan digitalisointi

Onko yrityksesi valmis digiharppaukseen? Digitalisaatio ei ole yksinomaan startupien ja kasvuyrittäjien pelikenttää. Se on nykypäivää jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle taustasta riippumatta.

Uusi teknologia, oli kyse sitten älylaitteista, ohjelmistoista tai tietoverkoista, muuttaa kuluttajien käyttäytymistä ja avaa yrityksille arvokkaita mahdollisuuksia hankkia ja palvella asiakkaita sekä parantaa kannattavuuttaan. Digitalisaatio luo myös kokonaan uusia kulttuurin ja yrittäjyyden haaroja.

Läppäri

ApuaDigiin

ApuaDigiin-sivustosta löydät tukea PK-yrityksen digitalisaatioon. Tukipalvelu sisältää erilaisia työkaluja, yritysten kokemuksia ja tutkimustietoa.

Siirry ApuaDigiin-sivustolle
Testikuva

DigiKypsyys-työkalu

Kuinka valmis organisaatiosi on digitaaliseen muutokseen? VTT:n maksuttomalla digikypsyystyökalulla voit selvittää yrityksesi digikypsyystason ja tunnistaa helpommin tärkeimmät ja kiireellisimmät kehityskohteet. VTT:n digikypsyystyökalun kuusi ulottuvuutta ovat strategia, liiketoimintamalli, asiakasrajapinta, organisaatio ja prosessit, ihmiset ja kulttuuri sekä informaatioteknologia.

Ota maksuton digityökalu käyttöön

Tutustu koulutustarjontaan

Helsinki XR Center
Nainen läppärillä
Maksuton

Aiheeseen liittyvät uutiset