Liiketoiminnan digitalisointi

Onko yrityksesi valmis digiharppaukseen? Digitalisaatio ei ole yksinomaan startupien ja kasvuyrittäjien pelikenttää. Se on nykypäivää jokaiselle yritykselle ja yrittäjälle taustasta riippumatta.

Uusi teknologia, oli kyse sitten älylaitteista, ohjelmistoista tai tietoverkoista, muuttaa kuluttajien käyttäytymistä ja avaa yrityksille arvokkaita mahdollisuuksia hankkia ja palvella asiakkaita sekä parantaa kannattavuuttaan. Digitalisaatio luo myös kokonaan uusia kulttuurin ja yrittäjyyden haaroja.

ApuaDigiin

ApuaDigiin-sivustosta löydät tukea PK-yrityksen digitalisaatioon. Tukipalvelu sisältää erilaisia työkaluja, yritysten kokemuksia ja tutkimustietoa.

Siirry ApuaDigiin-sivustolle

DigiKypsyys-työkalu

Kuinka valmis organisaatiosi on digitaaliseen muutokseen? VTT:n maksuttomalla digikypsyystyökalulla voit selvittää yrityksesi digikypsyystason ja tunnistaa helpommin tärkeimmät ja kiireellisimmät kehityskohteet. VTT:n digikypsyystyökalun kuusi ulottuvuutta ovat strategia, liiketoimintamalli, asiakasrajapinta, organisaatio ja prosessit, ihmiset ja kulttuuri sekä informaatioteknologia.

Ota maksuton digityökalu käyttöön

Tutustu koulutustarjontaan

Aiheeseen liittyvät uutiset

22.11.2023 Uutinen

Näin "komennat" ChatGPT:tä oikein – Kuuntele asiantuntijan tärpit tekoälyn hyödyntämiseen

Miten luoda laadukas Facebook-postaus tai blogi tekoälyn avulla? Tekoälykonsultti antaa Yrittäjän podcastissa konkreettisia vinkkejä ChatGPT:n käyttöön.